Tisková zpráva: We on the Moon se rozhodli jít cestou vydávání singlů, venku je 'Burning Up'

05.06.2014 17:25

Kapela We on the Moon nabírá po odehraných tour s kapelami Horkýže Slíže a stále populárnějšími The Paranoid nový dech a přichází se singlem „Burning Up“. Tahle pětka zvolila své novinky servírovat postupně i s videi. Právě vychází v pořadí již druhá, kterou zatím doplňuje stylovým lyric videem.

Po loňském vydání debutu Beating The Heroes se We on the Moon mohou pochlubit dalšími dvěma hity. První – Escape From Nowhere – byl rádiově úspěšný, stále rotuje na Fajn rádiu a bodoval hned v několika českých hitparádách (Evropa 2, Kiss, t-music, Óčko Chart), dle IFPI 26. nejhranější v ČR. Druhý a zároveň nový – BURNING UP – je energetický s mimořádnou náladou. Producentem je opět Boris Carloff a o lyric video se postaral kamarád a hudebník Tomáš Hennel. Formace We on the Moon je na hudební scéně poměrně krátkou dobu, ale i přes to ukazují svůj hitový potenciál.

U tohoto songu jsem přesně věděl, jaký text v něm bude už od okamžiku, kdy jsem si zahrál na klavír jen tak první riff. Hned ve mně vzbudil jasnou představu a chtěl jsem, aby se v něm odrazila „temnější“ atmosféra se specifickým nádechem,“ popisuje vznik songu a textu zpěvák Tomáš.

We on the Moon jsou k nezastavení a odpočívat jen tak nehodlají. Rádi by si zahráli jako support oblíbených Thirty Seconds To Mars na pražském koncertě. Předvýběr předkapel má na starosti Fajn rádio prostřednictvím svého YouTube kanálu. Kdo z přihlášených bude mít u svého klipu vyšší počet views, má větší šanci předskakovat. Budou to právě We on the Moon? Pozná se už 30. června.

Přes léto se plánují zavřít do studia a pracovat na dalších věcech, na některých se dokonce už pracuje. Na konci léta pak na fanoušky čeká překvapení. „Rádi bychom si stále drželi svůj face. Myslím si, že je to pro nás důležité a rozhodně nikdo z nás nechce dělat hudbu cíleně, ale po svém,“ dodává k nové tvorbě Tomáš.

 

Více informací na:

https://www.facebook.com/pages/We-on-the-Moon/56341634742?fref=ts

www.weonthemoon.com

www.championship.cz

 

 

Tisková zpráva