Tisková zpráva: The Aprill – míří do studia natáčet album!

23.01.2012 12:05

Plzenští The Aprill v současné době pracují na nové desce. Do studia v míří v březnu a mají připraveno nezpočet nových písní. Předprodukce proběhne v „domovském“ studiu Jardy ve Stříbře, který se stal před pár měsíci novým kytaristou a druhým hlavním zpěvákem této formace. Daniel a Jarda spolupracovali v kapele Bunch up a rozhodli se tyto dvě skupiny navzájem spojit pod jeden název THE APRILL. Věří, že to je to nejlepší, co se mohlo v historii kapely stát.

„Připadáme si tak trochu jako Lennon/McCartney. :D V kapele panuje jakási skladatelská rivalita, která nás vzájemně tlačí tvořit lepší písně než doposud. Navíc kapela disponuje dvěma hlasy, které se navzájem doplňují“ tvrdí Daniel.
V kariéře kapely je to velice významný krok, který ji jistě posune o velký kus dále. Producentem desky bude Wendel Dreiseitl, se kterým již spolupracovali v minulosti na písních Children of the future, Give the colours to the planet Invincible man (k poslechu na videu níže).
Texty skladeb se budou točit především kolem životních situací, které si sami tvůrci prožili, nebo vypráví o někom jiném. Kartu sázejí na energií nabité melodie, rychlejší a jednoduší skladby. „Vydavatelství je prozatím v jednání a křest alba proběhne za účasti známé osobnosti“, jak říká baskytarista přezdívaný Gárl.

V neposlední řadě čeká kapelu v roce 2012 spoustu koncertů se spřízněnými kapelami jako jsou Friday atd… Každopádně se máte na co těšit!

 

Tisková zpráva