Tisková zpráva: Špička ruského coru Sarah Where Is My Tea již tuto sobotu v Praze

07.04.2014 06:32

Když před více než dvěma lety Sarah Where Is My Tea zavítali poprvé do Prahy, ještě je zde skoro nikdo neznal, nyní tato kapela patří mezi nejvýraznější metalcorové kapely posledních let a pražská akce tomu bude důkazem.

V sobotu 12. dubna se pražský klub Chapeau Rouge otřese v základech! V Evropě stále více populární Sarah Where Is My Tea, kteří si během dřívějšího koncertování na území Česka stihli i u nás vytvořit poměrně slušnou fanouškovskou základnu, nám opět předvedou svoji bouřlivou show! Kapela odehrála za pouhých pět let působení několik set koncertů, včetně několika turné po Rusku, Střední Evropě nebo Anglii. V loňském roce navíc Sarah Where Is My Tea vydali úspěšnou desku Love & Honor, která se dočkala velmi kladných ohlasů jak z řad fanoušků, tak z řad kritiků.

Spolu se SWIMT na akci vystoupí také nejznámější česká djentová formace Modern Day Babylon, která sklízela řadu ocenění nejen na našem území, ale také na mezinárodní úrovni a nedávno na sebe opět upozornila novým albem Travelers.

Místo původního avizovaného supportu Red Square Scenario z Rakouska se na této akci představí jejich krajané Almost Failed, kteří sklidili nemalý ohlas během prosincového vystoupení v Rock Café.

Pětici uzavřou dvě rozjeté pražské metalcorové kapely – Attack The Hero a Break The Rules. Obě kapely za sebou mají debutové CD a řadu vydařených akcí.

Akci pořádá BrainWave Production, vstupné činí 120 Kč (vstupenky pouze na místě), začátek koncertu v 19:00.

Událost na Facebooku naleznete zde: https://www.facebook.com/events/278979785584119/.

 

Tisková zpráva