Tisková zpráva: Life & Party Tour 2012

18.02.2012 13:09

My Own Story a Stay Subway vyráží na společné tour po ČR. Podtitul LIFE IS JUST A PARTY zaručuje pořádnou dávku rockové muziky a samozřejmě skvělou párty. Dvě pražské kytarovky odstartují první show 7. března v pražském Futuru a na společné jarní šňůře zavítají také do dalších měst - Brna, Plzně, Liberce, Příbrami, Strakonic, Kladna a Loun. „Rock´n´roll snad ještě není mrtvej ani u nás, ne??? Tak neutíkejte po koncertech hned domů, potkáme se na baru!“ lákají kluci z obou kapel.

Stay Subway i My Own Story vydali před nedávnem desku (Chocolate Box / Heartless), kterou bude možné na tour získat a především si poslechnout skladby naživo v plné parádě. Obě kapely nejsou na podiích žádnými nováčky a pravidelně vystupují nejen po pražských klubech. My Own Story mají za sebou tour s kapelou Imodium, Stay Subway jsou zase vítězem soutěže Rock Café Contest 2010. „Rozhodli jsme se vyrazit na vlastní pěst a společně s kamarády…“ popisuje začátek tour zpěvák Matt z My Own Story. „No a protože jsme celkem podobně žánrově, máme se rádi:-) a všichni taky rádi paříme, vyrážíme spolu…“ doplňuje duo basáků Tom a Tom.

V rámci LIFE & PARTY TOUR 2012 se můžete těšit na 9 skvělých koncertů a neméně lepších párty! Přijďte si poslechnout rockově laděné kytarovky, které sází na melodický vokál a pořádnou dávku energie. Na své si přijde nejen zarytý fanoušek rocku, kapely rozhodně nezaškatulkujete, některé skladby silně koketují s popem a jiné naopak ulítávají na tvrdší vlně. V každém městě zahraje společně také domácí kapela, takže se je na co těšit!

 

BIO:
Stay Subway ujíždí na vlně našláplého melodického punkrocku s energií - čitelný, ostrý zvuk kytar, svižné tempo a melodický vokál charismatického zpěváka Sanala. Tvorba Stay Subway je ovlivněna současnou americkou punkrockovou scénu. Nezapře se vliv kapel jako Sugarcult, Good Charlotte, Simple plan nebo Blink 182. Sami kluci z kapely to nepopírají, ale dodávají: „…máme svoji vlastní tvář a děláme muziku, která nás baví bez ohledu na šuplíky, kam nás kdo zařadí…“ Na klubové scéně můžete Stay Subway potkávat necelé dva roky a za dobu existence dosáhli mnoha úspěchů, včetně vítězství v celorepublikové soutěži kapel Rock Café Contest 2010, 3 týdny v hitparádě Andělské dvacítce radia Rock Zone nebo koncertování na festivalu Okoř se Šťávou. Na dosavadním hudebním kontě mají čtyř-písničkové EP You and Me (2010) a debutovou desku Chocolate Box (2011).

www.staysubway.cz
www.bandzone.cz/staysubway
www.facebook.com/staysubway

 

My Own Story je rocková kapela, která vznikla v roce 2006 v Praze a od roku 2007 aktivně koncertuje. Za sebou má dvě koncertní tour s kapelou Imodium a koncerty s kapelami jako jsou UDG, Horkýže Slíže, Rybičky 48, Lety mimo a dalšími. Na kontě má tří singlové demo z roku 2007, dvou singlové demo z roku 2011 a v roce 2012 vydala kapela debutovou desku Heartless. Složení kapely se od počátku poměrně hodně prostřídalo, ale žánrově kapela zůstává pořád rocková s prvky popu, classic rocku, post-hardcoru, screama a dalších subžánrů, ale především staví na melodických linkách. Hudebních vzorů je spousta, mezi hlavní patří např. Yellowcard, My chemical romance, Escape the Fate a spousty dalších.

www.myownstorymusic.com
www.bandzone.cz/myownstory
www.facebook.com/myownstorymusic

 

Přijďte zapařit! LIFE & PARTY TOUR 2012 je jedinečnou příležitostí! Těšíme se na vás!
LIFE & PARTY TOUR 2012:

středa 7. 3. 2012 – PRAHA - klub FUTURUM + kapela: NÁHODNEJ VÝBJER
sobota  24. 3. 2012 – LOUNY - klub STROMOVKA + kapela: KÜBL + WINDAY
pátek  30. 3. 2012 – PŘÍBRAM - klub JUNIOR + kapela: INVITATION
pátek  20. 4. 2012 – KLADNO - klub NA PĚŠÍ + HOST
úterý  24. 4. 2012 – BRNO - klub METRO MUSIC BAR + kapela: CRASH ROAD
sobota  28. 4. 2012 – STRAKONICE - klub KŘEMELKA MUSIC BAR + kapela: KYANID
pátek  4. 5. 2012 – PLZEŇ - klub POD LAMPOU + kapela: NO GOOD OK
úterý  8. 5. 2012 – PRAHA - klub ROCK CAFÉ + HOST
sobota  12. 5. 2012 – LIBEREC - klub VLAK + kapela: FAKE CITY

Tisková zpráva