Tisková zpráva: LADYBIRD ATTACK vol. II už za 9 dní v Bohumíně

09.04.2014 06:55

LADYBIRD ATTACK, vol. II
18.4.2014, klub Bublina, sady Petra Bezruče, Bohumín
https://www.facebook.com/events/564223377018820/

 

Akce s názvem Ladybird attack je opět tady. Přes dva roky trvalo, než do sebe zoubky koleček správně zapadly a bohumínský promotér Milhauz se odhodlal k vymýšlení a sjednávání nových akcí.

V lednu 2012, tehdy ještě pod názvem Bedrunka (proto Ladybird attack - název vymyslel Víťa ze sic.engine:), se v témže klubu uskutečnila povedená taškařice pod hlavičkou UniCore Promotion, jíž dominovali oblíbení TTIOT. Naplnil se celý klub, vznikly super fotky, všichni happy, ale pak nám to nějak vyšumělo. A teeeď..!

Už 18. dubna přijede do Bohumína na exkluzivní pozvání mladá maďarská metalcorová skupina TESTIFY. Kapela, která vydala zatím dvě EP, z nichž to loňské má naprosto příkladnou produkci, jakož i to zásadní - hudební složku -, se moc těší na svůj první zahraniční koncert, který bude jinde než v Rumunsku. :))

Support skrývá trojlístek opavských partiček. I tady platí - mládí vpřed. Jako první si představme All These Memories, kapelu ne náhodou (ovšem ne s povděkem) srovnávanou s Paramore. All These Memories jsou velkou rockově popovou naději s uchvacující Natálií za mikrofonem.

Další na řadě budou harcovníci z Follow The Waves. Kluci obměnili personálie na pozicích kytaristů (džej-tý aka Jan a Tomáš byli zastoupeni džejdžejem - Jeňýkem a Jirkou), nahrávají debutové EP a s chutí koncertují. Melodic hardcore jak má být. Mimochodem, jejich frontman Ozzy je zároveň vokálem v The Fall of Ghostface.

Poslední na řadě, a to i v rámci koncertu, budou Cocaine Party. Punk'n'rolloví záškodnící vystupující snad výhradně s motýlky na krku předvedou zač je toho rokenrol. "Kokaini" přijedou šikovně rovnou z jiné akce, a Bublina tak zažije vystoupení zlepšené o předešlou generálku. Panapr included, you shall see.

Bude překvapení!

Po kapelách nastoupí DJs z Hypnotix Elements a do rána se bude tančit všude. Nebo aspoň v Bublině. Na (d)rum'n'bass. :)

Akce se tedy koná v bohumínském klubu Bublina, svatostánku tamějšího undergroundu, skrytém v hlubokých lesích (no on je to jen park, ale to nezní tak hustě). Oficiální začátek je 20:15, a ten se prostě dodrží. Klub bude otevřen od 19:00 a po skončení živé produkce nastoupí bohumínští DJs z Hypnotix Elements, aby rozjeli drum'n'bass afterparty. Konec nad rááánem.

PS: Je možné, že přibyde ještě jedna banda - zřejmě jako první v pořadí. Na místě rum za výhodnou cenu. Lásku a toleranci všem.

Přijď, bude moshíček!

 

Tisková zpráva