Tisková zpráva: Ethan Kath (Crystal Castles) zamíří do Prahy se svým DJ setem

08.05.2014 11:58

Berlínská agentura ODXT společně s Bounce! Bounce!/Cathedral of Noize a klubem Chapeau Rouge přiváží do Prahy uplně poprvé ústřední postavu Crystal Castles Ethana Katha s jeho DJ setem.
Crystal Castles netřeba nijak zdlouhavě představovat. I v Čechách poměrně populární elektronická kapela z Kanady, frontmanovaná excentrickou a divokou Alicí Glass, se poprvé ukázala vyprodanému Lucerna Music Baru v listopadu roku 2010.

Epileptické stroboskopy, typicky divoká a zároveň chladně odtažitá show - vše dle očekávání přijato freneticky. Vrátili se ještě jednou na festival Rock for People o dva roky později jako jeden z headlinerů. Momentálně dokončují svojí čtvrtou desku a mají koncertní pauzu. To je také důvod, proč si Ethan Kathodskočil z Los Angeles do Evropy na pár exkluzivních DJ setů. Nečekejte rozhodně nic uhlazeného a líbivého, tohle bude narkoleptický cyberpunk!

Ethana doprovodí 15. května v Praze (Chapeau Rouge) pár rezidentů ODXT včele s Deanem Rosenzweigem (ex IAMX) jako DJs a 16. května v Brně (Fléda) navíc ještě živě kapela Autist, kde bubnuje současný koncertní bubeník Crystal Castles Christopher Chartrand, dále Kay(Cathedral of Noize/Bounce! Bounce!), Them Darned Teenagers a Smile Forever DJs.

 

15/5/2014

ETHAN KATH OF CRYSTAL CASTLES DJ SET
+ GUESTS
CHAPEAU ROUGE
JAKUBSKÁ 2
PRAHA 1
VSTUP 150 CZK

 

LINKY:

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/440726179364265
www.chapeaurouge.cz

https://www.crystalcastles.com/
www.facebook.com/kaytuzex

https://www.facebook.com/ODXT.MGMT

Supported by Jägermeister a protisedi.cz

Tisková zpráva