Tisková zpráva: Electro/nu-metalový projekt Elephants přichází s prvním klipem

23.03.2014 19:49

Neradi objevujete nové kapely? Přijde vám, že jich je v Česku až až? Myslíte, že vás již na této scéně nemůže nic překvapit? To byste ale ještě měli dát šanci zbrusu nové kapele Elephants z Prahy!

Toto trio ve své hudbě kombinuje mnoho žánrů, jako jsou metal-core, post-hardcore, rock, pop nebo dubstep. Nejlépe by se však hudba, kterou tato maskovaná formace hraje, dala označit jako electro/nu-metal. Na své si tak pravděpodobně přijdou fanoušci kapel Linkin Park či Hollywood Undead, ale i ostatní posluchači moderních žánrů.

Po více než půl roce příprav teď vychází na povrch tento projekt a bere start pěkně zostra. Níže pod tímto článkem naleznete debutový videoklip ke skladbě Heartless, který rozhodně stojí za zhlédnutí a poslech. Členové kapely navíc plánují v blízké době na svém Bandzone profilu zveřejnit další singly.

Poprvé se Elephants představí veřejnosti již v sobotu 29. března v pražském klubu Chapeau Rouge. Jako support se na této akci objeví kapely Mike On Fashion a We Came From Horror, vstupné je symbolických 50 korun. 16. dubna pak Elephants vystoupí na hlavní stagi Student Festu 2014 po boku kapel jako jsou A Banquet, Švihadlo nebo Rest&Fatte. A následně 19. dubna čeká kapelu první výjezd mimo Prahu – konkrétně do benešovského klubu Pošta.

 

Tisková zpráva