Tisková zpráva: Dorazte v pátek na Sedmičku a podpořte dobrou věc

28.02.2012 10:40

K punkové a hardcorové subkultuře neodmyslitelně patří určitý etický a ideologický přesah. Co její interprety odlišuje od většiny plytkého mainstreamu je právě tato snaha nejen o sdělení myšlenek v textech, ale i o vyvíjení aktivity tímto směrem. Agentura Conspiracy, která se nijak netají svou silnou podporou zejména aktivit zabývajících se právy zvířat a propagací vegetariánského/veganského stylu života, se rozhodla uspořádat v pátek 2.března benefiční koncert na strahovské Sedmičce na podporu právě organizací, které hájí práva těch, kteří se sami bránit nemohou - zvířat. Ať už se jedná o OHZ a jejich boj proti utrpení hospodářských i tzv. "kožešinových" zvířat, nepřehlédnutelnou oslavu veg životního stylu Veggie Parade či silnou propagační a osvětovou činnost Otevřioči.cz, všechny tyto organizace (a nejen ty) si zaslouží pozornost a podporu.

V rámci tohoto benefitu byly osloveny 4 kapely domácí punk/hardcore scény, které mají k těmto myšlenkám blízko. Jsou to pražští TALES OF ERROR se svým rychlým melodickým hardcorem ve stylu Kill Your Idols či H2O, čerstvá pražská sXe hardcore formace DAYDREAM drtící 90kový hardcore trochu v proudu Outspoken, zbrusunová děčínsko-pražská kapela THE GOLEM TRUST a večer zakončí mostecká skvadra BURNING STEPS míchající vlivy melodického punk-rocku, hardcoru i dalších hudebních stylů. Můžete se rozhodně těšit na 4 energická vystoupení poměrně neokoukaných kapel, které mají
jak hudebně, tak textově co říct.

Cena vstupného bude činit 190,- Kč, přičemž 100 korun z každé zakoupené vstupenky poputuje rovnou zmiňovaným organizacím, stejně jako veškerý další výdělek po zaplacení potřebných nákladů. Je tedy jisté, že příspěvek opravdu skončí tam, kde je potřeba. Proč nespojit příjemné s užitečným, neužít si koncert 4 kapel a zároveň tím pomoci těm, kteří to potřebují? 

Klub bude pro veřejnost otevřen od 18:45 a končit se bude ve 22:00.


FB EVENT

https://www.ohz.cz

https://www.veggie-parade.cz

https://www.otevrioci.cz

https://www.bandzone.cz/burningsteps

https://www.bandzone.cz/talesoferror

https://www.conspiracy.cz

Tisková zpráva