Tisková zpráva: Caffeine vydali promo video nabité energií

09.09.2011 12:49
Pražská kapela Caffeine vydala u příležitosti svých prvních narozenin promo klip. Caffeine zvolili k propagaci nadcházejících podzimních koncertů netradiční formu a za pomoci režiséra Martina Linharta natočili krátký klip, který Vám představí kapelu a její koncertní vystoupení. 
 
Klip určený k propagaci kapely Caffeine a jejích podzimních koncertů vznikl na koncertu v Rock Cafe 22.6. Režie klipu se ujal tvůrce Martin Linhart a ve spolupráci s kapelou vytvořil na netradičním formátu 2 minutového videa, představení kapely a její podiové prezentace. 
 
 “Naším záměrem bylo vytvořit krátký klip, který by co nejlépe zachytil atmosféru koncertu kapely a kapelu samotnou.Výsledek musí nyní posoudit diváci” říká Ivo Velíšek manager kapely Caffeine. “ Tento formát propagace bych doporučil každé rozjíždející se kapele, která by ráda prorazila před větší publikum” dodává Martin Linhart režisér klipu.
 
Caffeine ve své tvorběm mísí několik stylů zejména HC/Grunge/Metal/Rock n Roll. Kapela vznikla v roce 2007 jako reinkarnace legendárních Worm. Přesto se opravdový začátek datuje až k 1.9.2010, kdy se dala dohromady současná a bezesporu nejlepší sestava kapely. Od té doby tvoří novou hudbu a od začátku roku 2011 také vydatně koncertují. Postupně vydávají nové skladby, které jsou volně k poslechu na stránkách kapely. Caffeine se v roce 2011 představili v klubech Kain, Vagon, Rock Cafe, Chapeau Rouge nebo Matrix, dále vystoupili v rámci Czech Drift Series na okruhu v Sosnové a hráli jako headlineři na III. Pivním Festivalu v Hulíně.
 
Promo video:
 
Další info: