Tisková zpráva: Akce EUROPE DAY se 4 kapelami 9. května ve Strážnici

23.04.2014 11:35

EUROPE DAY - 9. 5. 2014 - Green Music Club - 70 Kč

Do Strážnice se řítí velká voda z Anglie a Itálie, která bude podpořena bouří z míst České Republiky! V rámci "Europe Day" jsme si pro Vás přichystali velké překvapení. Všichni zpozorněte a na 9.5.2014 si nic neplánujte, protože k nám zavítají dvě zahraniční kapely s domácím supportem. Tahle energická smršť strhne všechno a všechny, kteří ji přijdou pod strunu. Máte rádi energickou a tvrdší hudbu? Tak tohle je přesně pro Vás! Kdo do Strážnice přijede?

 

Step to the Crowd (post-hardcore-metalcore/Brno)

O start akce se postarají Step to the Crowd z Brna, kteří mají své kořeny také ve Strážnici. Energický post-hardcore plný melodií, tvrdých riffů a změn Vás na začátek rozproudí do té správné nálady.

 

CityLights (rock'n'roll-hardcore/ Praha, Pečky, Kolín)

Borci ze CityLights nejsou žádní nováčci a mají toho odehráno opravdu hodně. Jejich osobitý projev Vás zaručeně semele ihned po nástupu a vyplivne až při posledním tónu. Pokud máte rádi rychlé a neohrané věci, tak tuhle bandu si nesmíte nechat ujít!

 

Panic.0 (crosscore, IT)

Ostré kytary, ostrý projev a kopec energie k tomu. Italská kapelka Panic.0 se nám určitě bude chtít představit v tom nejlepším světle a je jasné, že do jejich vystoupení se zapojíme všichni, protože sedět nás rozhodně nenechají. Neuniknete tomu...

 

The St. Pierre Snake Invasion (alternative punkrock, UK)

anglická parta, která se s ničím nepáře a na jejich show to jde určitě poznat. Během minulého roku stihli odehrát spousty velkých koncertů, na kterých předskakovali např. White Lies, The Cribs a dalším. V letošním roce tomu není jinak a kapela pokračuje v tom, co začala. Hudebně se drží někde mezi typickým anglickým punk-rockem a hardcorem. V rámic EU tour Vám je přivezeme i do strážnického Green Music Clubu. Neváhejte ani vteřinu a přijďte se ukázat a udělat pořádnou atmosféru, aby si nás kluci zapsali do paměti. Vím, že tohle umíte velmi dobře!

 

Těšíme se na Vás! 

Tisková zpráva