Rockit.cz Nejlepší Cz/Sk skupina současnosti podle kapely Rattle Bucket

20.04.2012 13:43

Vítám vás u zbrusu nové rubriky s názvem Rockit.cz Nejlepší Cz/Sk skupina současnosti. Zde vám budeme pravidelně přinášet nejlepší česko-slovenské hudební skupiny očima druhých kapel. Až tento seriál skončí, bude následovat vyhodnocení, ale to je ještě hodně daleko...

V již osmém díle série si prohlédneme volbu kapely Rattle Bucket!

 

Tom – bicí
Lucie - Nejlepší československá kapela je pro mě i po svém rozpadu a trvající umělecké pauze Lucie. A hned za ní jsou to Wanastowi Vjecy. Zatím tu žádná mladá kapela nedozrála do podobného hudebně megapotentního tělesa s tak výrazným skladatelským rukopisem.

 

 

Sam – baskytara
Charlie Straight - Bez dalšího komentáře.


 

 

 

Jakub - synth, zpěv
Tomáš Klus - Protože se textově snaží i méně náročným posluchačům otevřít oči. Poslechnou si ho mladí i staří, což je jen dobře při tom, co šíří.

 

 

 

Radim - zpěv, kytara
Hentai Corporation - Tady je spousta dobrých kapel, ať už déle hrajících, nebo mladých, takže je těžký vypíchnout někoho. Vzhledem k tomu, co jmenoval zbytek kapely, tak asi zmíním Hentai Corporation, kteří mají skvěle našlápnuto. Z tvrdé české scény by nás mohli reprezentovat kdekoli ve světě. Skvěle hrají naživo, jsou originální, mají parádní, ale přitom naprosto přirozenou show a v neposlední řadě jsou dobří skladatelé.
 

 

Příště se těšte na punkrockery Retardet Fish!

 

Již hlasovali:

 

Podpořte partnera série e-shop Rockit.cz!

Sláva Bareš