Hledáme nové redaktory!

21.09.2011 13:34

Chcete přispět svými články na náš web? Baví vás post-hardcore, metalcore, punkrock, pop-punk a další přidružené žánry? Chcete podpořit domácí scénu? Jestliže ano, tak vám takřka nic nebrání v tom do toho jít! Jediná nevýhoda je snad jen ta, že vám bohužel nezaplatíme. :) Všichni, co zde píšeme, to děláme z čistého zájmu a nadšení pro danou hudbu, samozřejmě ve svém volném čase.

O jaké typy článků se jedná? Tak zejména jde o recenze desek a reporty z koncertů, klidně i vlastní rubriku, jestli máte nějaký nápad. S novinkami a rozhovory si vystačíme sami, ale samozřejmě pokud byste chtěli něčím takovým přispět, lze se domluvit.

A co požadujeme? Mimo slušné úrovně gramatiky se jedná hlavně o dobré stylistické schopnosti. (Nedělá nám takový problém opravit pár čárek jako přepisovat půlku nesourodého článku, to je asi jasné.) Důležité je také, aby vás psaní bavilo a nebyli jste líní, což je v dnešní době to nejtěžší.

Proto, prosím, se samotnou žádostí o pozici redaktora/reportéta pošlete i ukázku toho, co jste již dříve napsali, a to na náš e-mail itneverends@email.cz. Jako předmět napište "Spolupráce". A jestli sami zájem nemáte, ale o někom ve vašem okolí víte, tak budeme velice rádi, dáte-li dotyčnému vědět!

Díky a těšíme se na případné zájemce!

Za It Never Ends Jonash.

 

PS: Na členy naší současné redakce se můžete podívat zde.