Tisková zpráva: Slovenští Retarded Fish nabízí k poslechu nové album

06.11.2011 15:30

Po krste albumu, a teda jeho oficiálnym vydaním, máme pre vás ochutnávku! V prehrávači Bandzone.cz na vás čaká 6 skladieb z albumu You Have One Unheard Message. Dve z nich už poznáte, no sú „oblečené“ do nového kabátu. Ďalšie štyri ste nemali ešte možnosť počuť. Ochutnávka však nekončí - https://www.youtube.com/user/RetardedFishBand je miesto, kde nájdete komplet celý album aj s textami! Počúvajte, zdieľajte a komentujte! Každý komentár nás posúva ďalej, preto nešetrite či už pozitívnou, negatívnou ale hlavne konštruktívnou kritikou. Ak sa vám album páči, na retarded.shop@gmail.com si ho môžete spolu s tričkami, staršími CDčkami či odznačikmi objednať.

Dobré správy nekončia! Kto má záujem o viac artiklov z nášho merchu a zároveň podporiť fungovanie kapely, máme pre neho rôzne balíčky, pri ktorých sa dá nejaký ten groš na pivo ušetriť (tieto balíčky budú k dostaniu na dobu neurčitú).

 

V nejbližší době vám také na tuhle desku, na níž Retarded Fish mísí energický punkrock s melodickým hardcorem, přineseme recenzi! Zatím si CD poslechněte a napište nám do komentářů váš názor! Níže máte první pecku z něj, nesoucí název Then vs. now.

 

RETARDED FISH / JONASH