Tisková zpráva: Mosh and Roll Dead Party Vol. 2

05.11.2011 13:33

A je tu opět podzim a sním metalová akce "MOSH AND ROLL DEAD PARTY VOL.2" !!! Letos se akce bude konat v sobotu 19.11 v Pečkách nedaleko Kolína v legendární  sokolovně,  která po mnoha letech opět  ožila a mohou se zde zase pořádat koncerty.

Line-up je letos co se týče žánru opravdu pestrý. Jako "headlider" se představí slovenská metalová banda MADCULT. Tihle kluci ze středního Slovenska už mají něco odehráno. Vždyť mají mimo SK/ČR za sebou koncerty v Německu, Belgii, Polsku, Rakousku, Francii, Italii a Švýcarsku. Na kontě mají dvě desky a do Peček přijedou i s new  merchem.

Druhým velikým lákadlem bude již v Čechách poměrně provařená partička RATTLE BUCKET (rozhovor z května). Brňáci hrající melodický metal. Mají taktéž za sebou nespočet koncertů a dokonce v loňském roce si zahráli ve státech jako je Francie, Belgie, Německo, Španělsko a Italie. Momentálně natáčejí desku v Anglii a k tomu stále koncertují!

Další kapelkou jsou místní špinavci CITYLIGHTS (rozhovor z července), kteří tímto koncertem končí svojí podzimní šňůru v rámci jejich "MAD AUTUMN LIGHTS TOUR 2011" po SK a ČR. V srpnu tato rock and roll / harcorová kapela vypustila do světa svůj aktuální singl "Paper Anchor", ke kterému natočili svůj první oficiální videoklip. Ten kdo z vás byl na srpnovém PečkyFestu mohl na vlastní oči vidět, jaké početné fanouškovské zázemí má tato banda na domácí půdě.

Ovšem úplně z jiného soudku je mělnická kapela ANYWAY se svým garážový soundem. Kapela o sobě sama říká, že hrají něco mezi  punkem a nois rockem, okořeněný špetkou klasického rock'n'rollu, country a blues. Sečteno, podtrženo!!!

Toto cele menu „live“ jsi můžete dopřát za pouhých 100 kč!!! Akce vypukne po 20 hodině.

 

Oficiální FB event ZDE.

 

Linky:

www.citylights.cz

www.bandzone.cz/rattlebucket

www.bandzone.cz/madcult

www.bandzone.cz/anyway

 

Spoje:

Vlak:

Praha - 18:10 - Pečky 19:05

Praha - 19:10 - Pečky 20:05

Pečky - 23:02 - Praha 23:54

Pečky - 04:31 - Praha 05:23

Kolín - 19:33 - Pečky 19:53

Pečky -  00:00 - Kolín 00:16

Pečky - 01:11 - Kolín 01:28