Tisková zpráva: Koupák Smack fest odstartuje jihočeské léto již po šesté

15.05.2014 06:44

Ještě jste o tomto festivalu neslyšeli? Pokud nejste z jižních Čech a nemáte zrovna v Pošumaví chalupu, není divu.

Multižánrový festival Koupák smack Fest se vyvíjel od prvního ročníku svojí cestou a dnes se o něm dá říci, že patří mezi skupinu stabilně existujících festivalů, kde si vybudoval svůj osobitý charakter. Za tu dobu přivítal desítky tuzemských i zahraničních kapel a umělců. Cílem festivalu je předvést každý rok ospalým venkovanům vždy něco nového z hudebního světa, vyvarovat se dramaturgickým a programovým klišé a uspořádat letní párty, na kterou návštěvníci vzpomínají celý následující rok. V minulých letech jsme přivítali kapely jako jsou TOXIQUE, GOODFELLAS, SUNFLOWER CARAVAN, THE SPANKERS, DIRTY BLONDES, LUNO, ze zahraničních pak RENTOKILL (at), AGENT FRESCO (is), GERDA BLANK (nz), SAY HELLO TO THE ANGELS (usa) a mnoho dalších.

Kromě kapel tohoto typu se pořadatelé nebojí zariskovat a pravidelně do festivalového line-upu zařazují kapely méně zvučných jmen, ale s o to příjemnějším překvapením pro posluchače. Často oslovují zahraniční kapely, které si s radostí zapíší tuto akci do svého diáře v rámci evropských tour.V letošním seznamu interpretů najdete například kapely MUCHA, VLOŽTE KOČKU, MY DEAD CAT, LUNO, KVĚTY, ROCKET DOGZ, GERDA BLANK, PRAGUE CONSPIRACY a ze zahraničních například finskou punk-folkovou dvojici JAAKKO AND JAY nebo neuvěřitelně našláplou francouzskou skupinu LES K-NARDS BOITOEUX.

Takže pokud si chcete poslechnout kvalitní muziku, při tom se zrekreovat v jediné prvorepublikové plovárně v Čechách, nadýchat se šumavského vzduchu, osvěžit se pivem z místních pivovarů za 25,- nebo si užít spoustu zábavy v bohatém doprovodném programu v kouzelném prostředí staré plovárny, měli bychom se spolu potkat na Koupák smack Fest 2014 v jihočeské Volyni.

 

Název akce: Koupák smack Fest

Datum: 13.-14.6. 2014 (pátek od 17:00)

Místo: koupaliště Volyně (u Strakonic)

Cena: předprodej 280Kč, na místě 350Kč (jednotlivé dny – 200 Kč)

Prodej vstupenek: Volyně, Strakonice, České Budějovice, Vimperk, na místě

FB event: https://www.facebook.com/events/811435748870438/

Tisková zpráva