Tisková zpráva: GOGETS opět míří na Moravu

21.05.2014 06:52

Tihle sympaťáci z Vídně si Česko opravdu oblíbili a již poněkolikáté se sem vrací. O tom, že to bude stát za to přesvědčuje i jejich poslední klip z připravované desky, která by měla vyjít letos v létě po několikaleté dřině! A na výsledku je to opravdu znát (CD bude po jejím vydání k dostání také v CZ pomocí FUSA RECRODS EUROPE). Letos se na ně můžeme těšit hned 4x. Kdo kluky nezná, tak hrají, jak sami říkají, punkrock trochu jinak.

 

FB: https://www.facebook.com/thegogets

 

Na všech koncertech je doplní nová kapela složená ze členů: Empty Hall Fame, Outsider, Strike Out a Aplle Valley. Hrají spolu ani ne půl roku a mají nachystaný krátký set plný svižného, technického skatepunku. V létě pak kluci plánují nahrát EP tak držte palce ať vše vyjde.

 

V Olomouci je pak doplní skoro místní kapela Who Cares hrající melodický HC se 3ma kytarama (snad se už brzo dočkáme nahrávky)! Koncert ve Valmezu musel být narychlo přeložen do totál underground místa jako je právě Majklova Garáž! O tom, že to bude párty napovídá i fakt, že zde zahrají SKYWALKER, které nemusíme nikomu představovat. V Prostějově a Brně se pak ukážou Strike Out hrající našláplej pop punk.

 

Snad se někde potkáme:

22.4. Olomouc – Bounty Rock Café (+ Who Cares // melodický HC punk z blízkosti Olomouce)

23.4. Valašské Meziříčí – Majklova ( Skywalker // PopHC z Prahy)

24.4. Prostějov – Apollo13 (Strike Out // pop punk Prostějov)

25.4. Brno – Desert Club (Strike Out // pop punk Prostějov)

 

Tisková zpráva