Tisková zpráva: Fajtfest zveřejňuje první kapely

25.12.2011 10:04

Organizátoři Fajtfestu (Velké Meziříčí, CZ) zveřejnili první 4 kapely.
První ze zveřejněných kapel je, pražsko-příbramský spolek The.Switch, patrně vůbec nejlepší a nejvýznamnější představitelé domácí emo-crossoverové moderny posledních několik let. Nejsilnější stránkou The.Switch jsou bezpochyby živá vystoupení, kde vyzní hutný originální zvuk zkreslené basy a brutálních kytarových stěn.To vše jako pevný základ pro charismatického Štěpána, coby nekompromisního a emocionálního kazatele.
Následuje známá metalová mlátička Shatter z Jablonné nad Orlicí, která se na domácí scéně pohybuje už nějaký ten pátek. Mezi jejich velké úspěchy patří i předskakování na pražském koncertě Cavalerovy Soufly. Shatter jsou známí výbornými koncerty a propracovanou pódiovou show. Koneckonců to posoudíte na FajtFestu sami.
Šťastnou trojici uzavírají slovenští Brainscan. Představí se na velkomeziříčsku úplně poprvé. Je to ostřílená parta hudebníků, která má minulost v mnoha známých kapelách. Nedílnou součástí jejich hudby nejsou jen ostře nabroušené ráfující kytary a výrazná basa, ale také dva vokály, a už teď si můžeme být jisti, že při koncertní show, bude na pódiu pěkně horko! POZOR uragán už pomalu přichází z Banské Bystřice.

 

Jako bonus představují organizátoři jednoho z headlinerů. Není to nikdo jiný než francouzští brutal-rapcore diktátoři Smash Hit Combo! Představitelé evropského rapcore, jejichž styl je velmi specifický tím, že mixuje dohromady naprosto neslučitelné hudební žánry. Na Fajtfestu si našli už svoje fanatické příznivce, kteří při jejich hitech jako Generation test, Contre Nature, Hostile či Hardcore gamer dokáží rozpoutat samotné peklo na zemi! Můžeme se opět těšit na brutální war pod pódiem, obligátní wall of dead!
Organizátoři slibují, že další kapely zveřejní v lednu, doufám, že se máme na co těšit.
Bližší informace najdete na:
www.fajtfest.com
https://www.facebook.com/pages/FAJTFEST/249336193927
 

Tisková zpráva