Tisková zpráva: Do Brna míří punk-rock z Finska - kapela Clarkkent. Supportem 2 CZ formace

25.05.2014 10:23

Zda jste fanouškem popu, rocku nebo punku, 5. června si zajděte okořenit večer prvotřídními kapelami do brněnského klubu Desert. Tahounem večera jsou severští Clarkkent, které podpoří talentované české sestavy.

 

CLARKKENT (punk rock, FIN)

Finské trio, které sdílelo pódium s kapelami jako Biffy Clyro, The Subways, The Rasmus nebo Sunrise Avenue odpálí své evropské turné v klubu Desert. Jaakko, Jukka a Jussi dokázali své skladby protlačit na přední místa žebříčků skandinávských rádií, čímž si vysloužili nálepku “Green Day of Finland”. Kvalitní kapela formátu Clarkkent se v klubových podmínkách nevidí tak často.

 

https://www.facebook.com/Clarkkentband

https://www.youtube.com/watch?v=hgtPxgAoJss

 

ALL THESE MEMORIES (pop rock, CZ)

All These Memories jsou poměrně mladou formací na naší hudební scéně, ale i za tu krátkou dobu si stihli udělat velmi silnou fanouškovskou základnu a jejich jméno je skloňováno čímdál častěji. Za mikrofonem dívka, která je plná energie a vedle ní kluci, kteří to umí pořádně rozjet. Tohle je vražedná kombinace, kterou si určitě zamilujete a nebudete chtít odejít domů.

 

https://www.facebook.com/Allthesememoriesofficial

https://www.youtube.com/watch?v=bFzRTbKUpiM

 

CALL TRACY (pop punk, CZ)

Mladá nadějná pop-punková čtveřice, která má za sebou velmi úspěšné EP "You know I have tried" z roku 2013. Kapela je ovlivněna vlnou moderního pop-punku a u nás jsou opravdu jedni z mála, kteří se toho umí pořádně chopit. Melodie, které Vás nenechají jen tak suše stát, takhle banda to roztočí víc než kolotoče!

 

https://www.facebook.com/calltracypoppunk

https://www.youtube.com/watch?v=fPy3kQUqRag

 

FB event:

https://www.facebook.com/events/503759099750204/

 

Booking:

https://www.facebook.com/rustyshepherd

https://www.facebook.com/blackcloudpicture

 

Tisková zpráva