Tisková zpráva: Agnostic Front už 22. srpna v Praze!

18.08.2014 11:19

AGNOSTIC FRONT (usa)

Support: BETTER WAY (cze)

22.8.2014, Praha – Futurum

Pozor, začátek koncertu již v 19:00h!

 

Je vůbec nutné psát pozvánku na Agnostic Front? Kdo poslouchá hard core, ten ví. Kdo poslouchá punk nebo metal, trash či crossover, ví. AF jsou zásadní kapelou napříč celým tímto undergroundovým spektrem. Hrají ostře a nekompromisně. Všechno, co dělají, jedou na 200%. Tělem i duší. Často nazývaní kmotry New Yorkského hard coru. Po delší době odehrají v Praze klubový koncert. Show Agnostic Front je vždycky událost. Roger Miret, tahoun a frontman, veliká osobnost a srdcař. Vinnie Stigma, klasik, showman, ač mu táhne na šedesát, vždy ve skvělé kondici i náladě. Agnostic Front rozpoutají 22.srpna ve Futuru své pověstnou mohutnou hard core metalovou bouři. U toho nesmíte chybět.

Jako speciální host vystoupí tuzemská hard core legenda z Českých Budějovic BETTER WAY a nebude to poprvé, co vystoupí s Agnostic Front, se kterými je kromě hudby pojí také vřelý vztah k Budvaru. Jejich mocný HC punk s hutnými melodiemi otevře HC metalový svátek letošního léta.

Koncert společně pořádají Obscure promotion a Ladrogang. Více info na www.obscure.cz a www.ladrogang.cz.

 

Předprodej vstupenek: 450,- Kč (www.shindy.cz a kamenné předprodeje Obscure promotion), 450,- Kč (+ poplatky) Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream. Cena vstupenky na místě bude 490,- Kč. 

Tiskovka