Tisková zpráva: LΔDYBIRD ΔTTACK vol. III se koná v Bohumíně už 20. června

03.06.2014 20:29

LΔDYBIRD ΔTTACK, vol. III: Princezny, olihně, trojúhelníky a doupě Hřebejkovo
20.6.2014, klub Bublina, sady Petra Bezruče, Bohumín

 

Milhauz při pořádání koncertů morfuje v Mošhauze a jako takový se jal uspořádat další beruškový útok. Více kóru, více iluminátství, více zábavy - a poslední jarní moshíček!

Vypukne to už v pátek 20. června v proslulé bohumínské Bublině aka Bedrunce aka Lapačce z budoucího známého Hřebejkova snímku Zakázané uvolnění (jo, v místě, kde bude tenhle koncík, se točil film!!! haha).

A kdopak že to zahraje? Trojice ansámblů domluvena jest. A možná přijde i čtvrtý, to se teprv uvidí.

 

Až zo Slovenska prijedú chalani PRINCESS KNOCKED OUT THE GARDENER. Živoucí důkaz, že i Bratislava může býti městem, kde se (kosmopolitně?) setkávají vlivy veličin, jako jsou Parkway Drive od klokanů a z-opačného-konce-světa-pocházející August Burns Red. Bude vrahem zahradník? Třeba princezna napoví.

 

THE FALL OF GHOSTFACE z Opavy stihli ujít velký kus cesty, vypustili krom jiného i dva videoklipy, EP a momentálně pracují na prvním plnohodnotném albu. Kapela neúnavně bojující s olihněmi, ale i proti neduhům lidského druhu, předvede ten správný kórový "cirkus" našlapaný dravou mladickou energií.

 

Ostravští NOIZZTOY nebudou pátým kolem u vozu, ale třetí do party! Jedná se o kapelu, jež je svým obsazením československá (viva la federace) a která dává najevo, že nu-metal ještě není mrtvý.

Až do koncertního předvečeru je možné kupovat (předprodejové) náramky za 60 Kč, a to v klubu Bublina, prodejně Snowbitch na ostravském Masarykově náměstí, ale i osobně u pořadatele. Na místě bude mýto za projití prahem 85 korun, trojice či čtveřice přátel mohou zvolitvýhodnější "balíček" za 210, respektive 260 kaček.

Přijď s námi oslavit příchod léta i Ty. :) Bohumínský park, v němž se Bublina nalézá, je k tomu jako stvořený.

 

Pořádá: www.facebook.com/36amp
FB událost: www.facebook.com/events/311563802330569
Last.fm: www.last.fm/event/3888853++L%CE%94DYBIRD+%CE%94TTACK,+vol.+III
 

Tisková zpráva