Rockit.cz Nejlepší Cz/Sk skupina současnosti podle kapely Thieves in Streets

08.07.2012 19:08

Vítám vás u rubriky s názvem Rockit.cz Nejlepší Cz/Sk skupina současnosti. Zde vám budeme pravidelně přinášet nejlepší česko-slovenské hudební skupiny očima druhých kapel. Až tento seriál skončí, bude následovat vyhodnocení, ale to je ještě stále hodně daleko...

Dnes si dáme hlasy od kapely Thieves in Streets!

 

Jakub Slavík - zpěv
Charlie Straight - Jednoznačně nejpovedenější kytarovka v anglickém stylu. Kluci vědí, co chtějí, a na jejich tvorbě je to znát. Podobných kapel je u nás velmi málo a já jim fandím.

 

 

 

 

Jiří Hruška - basa
h.USA - Čeští nasraní Foo s parádním smyslem pro písničku a super texty. Není to bigbít pro každého, ale věřím jim to.

 

 

 

 

 

Jakub Dresler - bicí
Criminal Colection - Jedna z největších nadějí české pop punkové scény. Rychlé songy s melodickými zpěvy v podání zpěváka a bubeníka v jedné osobě zaručeně chytnou každého.

 

 

 

 

 

Vojta Kuchař - kytara
From Our Hands - Dlouhodobě dokazují, že patří k aktuální CZ/SK rockové špičce, ať už jde o schopnost napsat silnou písničku, natočit klip nebo udělat show na koncertě. Navíc si kluci většinu těchto věcí dělají sami, a přesto výsledky snesou srovnání i se známými zahraničími kapelami.

 

 

 

Libor Kozelský - kytara
Michal David - Umělec roku 1986 a nyní i vítěz TýTý zpěvák roku 2011. Skvělé refrény, chytlavé melodie a texty plné velkých myšlenek. Jeho choreografii a celkové vystupování bych zařadil mezi světovou špičku.

 

 

 

A příště? The Fall Of Ghostface!

 

Prohlédněte si hlasy od:

 

 

Podpořte partnera série e-shop Rockit.cz!

Waghiss