Rockit.cz Nejlepší Cz/Sk skupina současnosti podle kapely The Fall Of Ghostface

14.07.2012 20:13

Vítám vás u rubriky s názvem Rockit.cz Nejlepší Cz/Sk skupina současnosti. Zde vám budeme pravidelně přinášet nejlepší česko-slovenské hudební skupiny očima druhých kapel. Až tento seriál skončí, bude následovat vyhodnocení, ale to je ještě stále hodně daleko...

 

Představme si hlasy od metalcorových The Fall Of Ghostface.

 

Radim – bicí
Momma Knows Best - Zvolili velmi dobrý přístup k naší i zahraniční scéně, makají na sobě a je za nimi skvělá produkce.


 

 

Jan – scream
Apostate - Ruská elegance v kombinaci s neúprosnou brutalitou a perfektní instrumentální stránkou. Apostate jsou muzikální dravci!


 

 

Adam – basa
Wohnout - Parádní skloubení melodických linek, silných akordů, pogo beatů a chytlavých, propracovaných textů. Všechno dohromady funguje na 100 %, jejich hudba je nabitá energií, kterou ještě umocní naživo. V rámci cz/sk tak představují jedinečné seskupení.


 

Haňa – zpěv

Princess Knocked Out The Gardener - Kluci ze Slovenska prostě umí. Melodické kytarové vyhrávky jsou šílené; precizní bicí, skvělý zvuk a breakdowny, které se na vás nečekaně vyvalí ze zálohy, z nich dělají atraktivní a zábavný metalcore, který mě jen tak nepřestane bavit.


Mikeš – kytara, zpěv
Smashed Face - Po zvukové a instrumentální stránce naprostá dokonalost.


 

 

Šonaj - kytara
Wohnout - U žádné jiné české/slovenské kapely jsem nezažil, že by uměla svou hudbu tak výjimečně podat naživo. Perfektní instrumentální provedení, originalita, propracovanost a způsob, jakým přenáší svou náladu na diváka, který může každou vteřinu prožívat společně s kapelou.

 

 

Příště si dáme The A prill.

 

Prohlédněte si hlasy od:

 

 

Podpořte partnera série e-shop Rockit.cz!

Sláva Bareš