Rockit.cz Nejlepší Cz/Sk skupina současnosti podle kapely My Funeral

06.08.2012 11:37

Vítám vás u rubriky s názvem Rockit.cz Nejlepší Cz/Sk skupina současnosti. Zde vám budeme pravidelně přinášet nejlepší česko-slovenské hudební skupiny očima druhých kapel. Až tento seriál skončí, bude následovat vyhodnocení, ale to je ještě stále hodně daleko...

Tentokrát na řadu přicházejí hlasy od kapely My Funeral.

 

Jack – basa
Wohnout - Žánrově nezařaditelná, nanejvýš originální kapela. Jejich nenapodobitelné, melodické kytary, surrealistické texty a energetické koncerty mě nepřestávají nudit a udivovat.

 

 

 

Bary – bicí
Masters Hammer - Legenda českýho black metalu, která má fanoušky po celým světě. Naprostý fenomén na metalové scéně působící s delší pauzou od půlky 80. let! V současnosti působí jako jakýsi studiový projekt. Jejich poslední deska z letošního února "Vracejte konve na místo" způsobila velký rozruch nejen (!) v metalových kruzích. Pro mě minimálně deska roku. Geniální český texty, kterým jde navíc rozumět, z dílny hlavní persony kapely Franty Štorma, nevídaná atmosféra. Prostě kult! Nebýt téhle kapely, můj top patří Lvmen nebo Kritické Situaci. Ale M. H. převálcovali i tyhle kapacity. Tuhle kapelu si s nikým nespletete. Doporučuju! Vracejte konve na místo!!!

 

Radek- kytara,zpěv
Lvmen -

 

 

 

 

Fuča – kytara, zpěv
Lvmen -
 

 

 

 

Příště? Faces Are Fiction!

 

Prohlédněte si hlasy od:

 

 

Podpořte partnera série e-shop Rockit.cz!

Sláva Bareš