Rebelent - Urobili smE Pre to minimum (2013)

05.08.2013 21:14

Datum vydání: červenec 2013
Label: DIY
Délka: 7 skladeb
Odkaz: https://www.bandzone.cz/rebelent
Země původu: Slovensko
Žánr: Punk-rock / Screamo
+ nenaštve, neurazí
- nepřekvapí, unaví
Hodnocení: 50 %
Doporučené skladby: Never Coming Back The Same

 

Ráno, čtyřicítkový vedro. “Do kdy tu kurva bude ten pankrok strašit?”, mumlal jsem ospalým hlasem, tlačíc svůj ztopořený penis mezi nohy, abych mohl projít okolo snídajícího dědečka a nedat mu jednu za uši. Existuje pár hudebních žánrů, který by vzhledem k svý vyčerpanosti měly už sbalit svý švestky a jít do hudebního nebe. Za posledních pět let mě zabavilo pankrokovejch desek, co bych spočetl na jedný ruce lenochoda tříprstýho. Už i poslední NOFX ztráceli sílu, což je co říct. Tolik k úvodu.

Rebelent je kapela z Malacek, SVK. Hrajou pankrok se screamem. Vydali EP s názvem Urobili sme pre to minimum. Nemají pravdu. Hezky nahraný, hezký texty. Jenže po kolikátý už? A hlavně - jaká je cílová skupina tohohle umírajícího stylu? Dál než na okresní agrofest to nevidím. EP čítá sedm skladeb, z nichž nejlepší je ta třetí.

Dopoledne, pětačtyřicet. Pankrok žije. Tohle není proper recenze, ale mám právo bejt v tomhle parnu trochu unavenej, ni? Zásadní otázka do diskuze: BAVÍ VÁS JEŠTĚ PRAVOVĚRNEJ PUNKROCK? MÁTE POCIT, ŽE VÁM DOKÁŽE JEŠTĚ NĚCO PŘINÉST? Budu rád za vaše názory. Jakýkoli.

 

Míra Kajan