Tisková zpráva: Vimperská Rockpárty oslaví své jubileum s Horkýže Slíže a Vypsanou Fixou

15.09.2014 08:07

I když festivalová sezona teprve končí, pořadatelé už naplno pracují na podzimním programu svých klubů. Jinak tomu není ani ve vimperském hotelu Zlatá hvězda, v němž se pravidelně představují ty největší hvězdy českých hudebních vod.

A protože zdejší tradiční akce Rockpárty, která se koná pravidelně na jaře a na podzim, slaví své 10. pokračování, rozhodli se pořadatelé pojmout oslavy ve velkém stylu a pozvali hned několik velkých jmen. A aby toho nebylo málo, naplánovali na podzim hned dvě párty.

Tou první, jež ponese oficiální název Rockpárty 10 a uskuteční se symbolicky 10. října 2014, bude společný koncert slovenských Horkýže Slíže a Pipes and Pints. Ti se rozhodli spojit na podzim své síly a jedním z míst, kde budou k vidění, je právě Vimperk!

FB event: https://www.facebook.com/events/1481377762079263/

 

Druhým koncertem bude společná narozeninová oslava s Vypsanou Fixou, která se ve Vimperku představí 22. listopadu 2014. Na podzim vyráží na velkou tour k 20 letům své existence a mezi své zastávky zařadila i slavící Rockpárty. Celá podzimní šňůra má podtitul „Před náma hrajeme my“, a proto se Vypsaná Fixa při koncertu představí sama – nejprve akustickým setem tvořeným svou starší tvorbou, následně bude odehrán playlist složený samotnými návštěvníky koncertu.

FB event: https://www.facebook.com/events/303068496535751/

 

Pro více informací sledujte facebookové stránky Rockpárty: https://www.facebook.com/RockpartyVimperk.

 

pozvánka do vimperka from plusca on Vimeo.

Tisková zpráva