Tisková zpráva: The.Switch – akustické album, nová koncertní show, nový člen i nový klip

27.06.2011 08:58

V roce 2010 The.switch přišli se speciálním projektem – převedením svého repertoáru do akustické podoby za přátelské výpomoci několika muzikantů (Radek Škarohlíd z Hentai Corporation, Michal Šupák z Charlie Straight atd.). Vyprodaný koncert v pražské Malostranské besedě sklidil nadšené kritiky a dal tak posléze vzniknout akustickému albu OFF, které je kompilátem toho nejlepšího, co dosud kapela vytvořila, v novém kabátě.

A když už se kapela pustila do nových postupů, rozhodla se pozměnit i sama sebe. V současné době přibyl do skupiny pátý člen – Vanja z pražských post-hardcorových FDK. Společně s jeho druhou kytarou oživilo zvuk kapely využití elektroniky a nová technika, takže si na koncertech můžete vychutnat precizní zvuk hodný zahraničních kapel a emotivní atmosféru podpořenou českými texty a uhrančivým výrazem zpěváka.

Nyní se the.switch soustředí na přípravu třetí části trilogie Na Dosah, kde by měl dostat víc prostoru zmiňovaný pátý člen, a zároveň přicházejí s videoklipem k písni Voda je zlá, který je malou ochutnávkou právě z alba OFF a zároveň pokračováním spolupráce s filmařem Petrem „Krávou“ Ledvinou, který se podílel například na kultovním videu ke skladbě Akvárko. Klip Voda je zlá vznikl během jednoho nedělního odpoledne v prostorech pražského metra a kromě samotných členů kapely si v něm zahráli i někteří fanoušci. Jak zní a vypadá nejnovější produkce jedné z nejlepších českých tvrdých kapel se tak můžete přesvědčit hned teď v exkluzívní premiéře na serveru Bandzone.cz.