Tisková zpráva: První ročník festivalu Kick Ass Fest se blíží

08.06.2011 16:40

KAF je první ročník metalovopunkovohardcorového open-air fesťáku, který se uskuteční 18.6.2011 v Albrechticích nad Orlicí v areálu fotbalového hřiště. Vystoupí zde devět bandiček a rozhodně né amaterských, hrající pekelně nakřáplou music. Pro pořízení dobré nálady bude v areálu otevřená hospůdka a pro doplnění energie a síly do poga a běsnění bude sloužit prasečí kejta dělaná přímo na pekelném ohni. První kapela začne hrát od 15:00, již od 14:00 bude areál otevřen pro návštěvníky. Poslední kapela ukončí svou show kolem půlnoci. 

Zvedni tedy i ty svou prdel a přijď si ji nechat nakopnout od kapel, které přijely podpořit KICK ASS FEST a naší metal, punk a hardcore scénu!

 

Informace o kapelách vystupujících na KAF

COCKA COCKEŠ - Power-big-beat z Kostelece nad Orlicí, v čele s čouzkem hrajícím v divadle. Kluci hrají poměrně krátce, ale všichni borci COCKEŠE jsou již letitými hráči, kteří mají už něco za sebou. Na KAF si vysloužili právem své místo i když nezapadají tak úplně do repertoáru ostatních kapel. Přesto se můžeš těšit na výbornou muziku doprovázenou zábavnými taškařicemi členů Cockeše.

TODLETO – Skvěle rozjetá partička divočáků hrající punk-rock z Hradce Králové. Kluci mají za sebou dost velkých zvratů v kapele a to jak hudebních tak i personálních. I přes nízký věkový průměr členů jde však o velmi kvalitní punk-rock. Tahle bandička byla už mockrát na pokraji zániku a z petičlenné kapely dnes zůstali jen tři. Tři mušketýři kteří se nevzdali a bojovali, tři mušketýři co dokázali vytvořit perfektní punk-rock.

INCORRUPTED – Velmi očekávaný udergroundovometalpunkový projekt místního mistra Bůčka a Pepy Šenka. Banda je složená převážně z členů bohužel už r.i.p. kapely DAY BY DAY.Kluci budou mít na KAF premiérové vystoupení a je více než jasné že půjde o pořádnou dávku pěkně rychlích a tvrdých riffů.

RADIO JEREVAN – HC/metalová banda z Potštejna, hrající na sedmistrunné kytary - v čele se zpěvačkou co má hlas tvrdší než kdejaký drsný týpek z místních putik... V brandži už řádí dvanáctým rokem a mají vydané debutové album nesoucí název HEMISPHYGMIA. Při jejich vystoupení nám nakrmí uši až do posledního songu pořádným rachotem !!!

KRIZOVÝ ŠTÁB - Velice mlaďounká, ale né amaterská kapela z Hradce Králové a jeho okolí. Vznikla z členů různých rozpadlých punkových skupin, kde se něco podělalo. Teď, ale přišla řada na Krizák a můžeš se těšit na opravdu zběsile rychlý a přímočarý punk alá The Exploited.

SPREADING DREAD – Trash/deathová banda pekelníků z Prahy.Tahle skupina lidí s rozličnými psychickými vadami, jimiž se navzájem doplňují, tvoří tak nařáchlé hudební těleso, že se né jednomu muzikantovi začne podlamovat sebevědomí. Ano, borci jsou bez nadsázky tak nařáchlí, že při jejich vystoupení zažiješ pocit jakoby ses ocitl na koncertě legendární PANTERY. Dokonce i basák vypadá podobně jako Dimebag…

PAVILON 9 – Známá chrudimská kapela hrající pěkně nabroušený hardcore/metal. Na scéně se pohybují od roku 1998 a v průběhu třinácti let kapelou prošlo několik muzikantů, kteří se podíleli na vytvoření několika demo nahrávek jako PSYCHOKOLOTOČ 1999, BENINO1999, POZNAMENANEJ 2001, REVOLUCE 2005, IRONIE 2007 a videoklipu TAK CO...2008. Momentálně band pracuje na nové desce… PAVILON 9 ti na KAF naservíruje masakr, který ti připomene kapely jako HATEBREED,BIOHAZARD,PRO-PAIN,CLAWFINGER nebo SLIPKNOT…

LAST NINJAS – Partička místních fešáků z Týniště nad Orlicí a okolí, produkující ostrý hardcore styl, který smrdí trashem a punkem. Pánové mají za sebou vydané EP a videoklip k němu s názvem Pivo & Víno. LAST NINJAS v textech propagují kladný postoj v těžkých životních situacích a ortodoxně dávají najevo, že netolerují ve svém okolí bastardy a jiné ponnuré živly. Jejich motto je !!! MUSIC & POWER FOREVER !!! a přesně i toho se od nich na KAF dočkáme…

EVERYDAY HATE – Legendy hradeckého hardcoru !!! Jeden z nejlepší HC bandů ve Východních Čechách a možná i v celé republice. Kapela funguje již jedenáctým rokem a mají za sebou dvě CD - Support In Unity 2003 a Hardcore Family 2007 plus nějaké ty kompilačky jako Street Kids II., Street Kids III. Momentálně kluci pracují na nové desce. Tito vostří týpkové v čele s charizmatický zpěvákem (z r.i.p. JEDNA KREV) ti při své show tak nakopnou prdel, že to budeš ještě pěkně dlouho cejtit!!!