Tisková zpráva: FOR YOU.EARTH (RUS) + THIS RUIN + NO CHANCE OF RECOVERY 25. 9. v Praze

15.09.2014 08:15

Heartnoize Promotion a BrainWave Production uvádí:
 

// FOR YOU.EARTH (dark post-hardcore/mathcore, Russia)
foryouearth.bandcamp.com
www.facebook.com/foryouearth
/ live: www.youtube.com/watch?v=WFkSktC4mU4

Po březnovém koncertě WLWS se v Praze představí další hvěza východního nebe a z Nižnijho Novgorodu, pátého největšího města Ruské federace, přivážíme přední kapelu tamější post-hardcore scény For You.Earth! Osm let působení a nespočet originálních riffů zabředajících jak do hc-punkové dravosti, tak do post-metalových atmosférických ploch ne nepodobných Moro Moro Land ze stejného rodiště. Disonantně matematické momenty křísí naději, že se z kotle nedostanete živí, temná náladotvorná prezentace ubijí touhu odcházet s úsměvem místo krve na jazyku.


// THIS RUIN (chaotic-hardcore, Gotham)
/ bandzone.cz/thisruin

/ https://www.facebook.com/thisruin

/ live: www.youtube.com/watch?v=CLIA0biKNIw

This Ruin předskakovali i takovým Birds in Row, jsou z Gothamu a dočíst se o nich můžeme i toto „Zvukem metal, hlavou hardcore. Technický zlo, kořeny v pekle. Personální spojky ex-sunhasgone, atfolsomprison, damagedonerecords“ Hardcore nejtvrdšího a nejvypočítanějšího (nikoliv vypočítavého) kalibru, Converge je jen slovo, This Ruin jsou dvě.


// NO CHANCE OF RECOVERY (post-hardcore/emo, Praha)
bandzone.cz/nchor
www.facebook.com/NoChanceOfRecovery
/ live: www.youtube.com/watch?v=5gIkc4Dv4o8

Line-up uzavřou pražští rodáci No Chance of Recovery, kteří mají srdce na správném místě a nejinak tomu je i u jejich hudby. Tento měsíc navíc vydávají zbrusu nové EP Good Times / Bad Choices, kde podle dosud vydané pecky Adolescence navzdory názvu nešetří vyspělými nápady, melodickými kytarovými linkami, ale i správně nasranými refrény.

 

MÍSTO: CAFÉ NA PŮL CESTY

DATUM: 25. 9. 2014

ČAS: 19:00


VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ
 

FACEBOOK EVENT: zde

LAST.FM EVENT: zde

Tisková zpráva