Rockit.cz Nejlepší Cz/Sk skupina současnosti podle kapely Pipes and Pints

17.09.2012 09:54

Vítám vás u rubriky s názvem Rockit.cz Nejlepší Cz/Sk skupina současnosti. Zde vám budeme pravidelně přinášet nejlepší česko-slovenské hudební skupiny očima druhých kapel. Až tento seriál skončí, bude následovat vyhodnocení, ale to je ještě stále hodně daleko...

Zatím si představíme hlasy od kapely Pipes and Pints!

 

Ondra Balvín – Basa, vokály

Sunshine - Protože se jim podařilo, co se tady nikdy nikomu nepodařilo - a možná už ani nepodaří - že objeli několikrát svět, nahrávali v New Yorku, v Londýně, přestěhovali kapelu do USA, zažili zlatý časy, kdy se ještě labely stoprocentně staraly o své kapely… Než vypukla celosvětová fáma o ekonomické krizi, která postupně zruinovala hudební business daleko víc než pořád kritizované a omílané "nelegální" stahování. :)



Vojta Kalina - Highland Bagpipes, vokály

PSH + Monkey Business, N.O.H.A., United Flavour, Ine Kafe (sk), Hentai Corporation, TTIOT - because they fuckin kick ass!

 

 


Mike Syco – zpěv

Muerti - Líbí se mi jejich styl.

 

 

 

Lukáš Vincour – bicí, vokály

Plus Minus - Za mě to jsou slovenští Plus Minus. Nejlepší punk rock, co tu kdy byl! Dále se mi hodně líbí Staré Pušky. Punkoví romantici, jsou originální v tom, co hrají, a je to krásné. :) A do třetice Sunshine. Tak, jak řekl Ondra, jedna z mála českých kapel, za kterou se nemusíme v zahraničí stydět a kterou mám opravdu rád!

 

 

Prohlédněte si hlasy od:

 

 

Podpořte partnera série e-shop Rockit.cz!

Sláva Bareš