Album roku 2011 očima kapely Rattle Bucket

25.12.2011 17:01

V rámci ankety Rocklife.cz Album Roku 2011 jsme si pro vás připravili sérii článků, kde se dozvíte, jakou desku by zvolily vaše oblíbené CZ/SK kapely. V osmém čísle zjistíte, na čem tento rok ujížděli hoši z Rattle Bucket!

 

Tom - (bicí)

Falling In Reverse - The Drug In Me Is You

Tohle se vážně moc povedlo. Ronnie Radke má prostě něco navíc. Jeho faktor X je tak silnej, že celkem bez námahy se svým debutem přebíjí domovské Escape The Fate.


 

 

 

Radim - (zpěv, kytara)

Hentai Corporation - Dr. Zaius

Já abych se přiznal, tak jsem letos poslouchal strašně málo hudby a spíš jsem naopak tvořil (nenápadná reklama na nový album Rattle Bucket=). Nadchly mě akorát jednotlivý skladby, ale deska žádná, z těch co jsem slyšel. Nicméně něco by se tu přesto našlo. Hentai Corporation svým EP Dr. Zaius - to je fakt pecka. Tato kapela si na kapelu nehraje, ale skutečně jí je. Kdo nezná, ať vyhledá, nebo zajde na koncert!

 

 

Sam - (basa)

Corelia - Nostalgia 

Když pominu Fake History od letlive, které vyšlo už minulý rok, na špici mé soukromé hitparády se dostává album Nostalgia od kalifornských Corelia. Originálně pojatý progresivní metal, který vyčnívá hlavně díky práci kytaristů, kteří svými komplikovanými a přitom melodickými riffy (s nezaměnitelným rukopisem) poskytují harmonický podklad pro práci zpěváka, kombinujícího growl s někdy až étericky znějícím čistým vokálem, který podává tak přesvědčivě, že se po pár posleších těžko dostává z hlavy. V záplavě samoúčelně technických djentových kapel velmi příjemná změna.
 

Příště se těšte na pop punkery Last Time!

Hlasuj v anketě Rocklife Album Roku 2011 a rozhodni o nejlepší desce tohoto roku! Info k hlasování najdete zde.

Čtěte i předchozí díly:

- Zoči Voči

- Shogun Tokugawa

- Cookies

- High Five

- The Paranoid

- Drama Queen

- Retarded Fish

Sláva Bareš