Tisková zpráva: Zavítejte na Locked and Loaded Night se 4 domácími formacemi

17.08.2014 10:13

NÁZEV: Locked&Loaded Night

KDY: 30. 8. 2014

KDE: Restaurace Pivovar Zubr Přerov

KDO: BLACKENED SNAKE, THE SMiLE, SIX OF SPADES, BREAKING THE CYCLE

VSTUP: 50,-

 

Fucked up heroin pornstarz presents:
INSANE ROCK'N'ROLL SHOW ON THE LAST NIGHT OF HOLIDAYS
Koncert, na který vás rodiče nebudou chtít pustit!!!

 

Účinkující kapely:

BLACKENED SNAKE (Trash-metal, Lověšice)

Krom vlastní tvorby možno slyšet i známe singly Metallici a jiných kapel. Nedávno vydali své první EP s názvem Trash Devastation a posledně song Misanthrope. V poměru s ostatními kapelami, jsou Blackened Snake hodně mladá kapela, pohybujících se ve věku 16 let, ale díky tomu má kapela delší cestu k úspěchu.

 

THE SMiLE (Alternative-rock, Přerov)

Svým stylem se trošku vyhýbají nádechu Locked&Loaded Night, ale po půl roce hraní všude jinde než ne doma, se kluci na domácí scénu těší. Během půlroku cestovaní si kluci zahráli na v okolí známé a úspěšné diskotéce Citov za pomoci fanoušků (DÍKY ;) ). Pokusili štěstí v soutěži Radegast Líheň 2014 a nyní se snaží v soutěži Skutečná Liga 2014. Do Přerova přiváží nové singly a vypracovanější show.

 

SIX OF SPADES (Rock&Roll, Přerov)

Stejně jako v názvu, tolik je v kapele členů. Nově založená kapela s kořeny sahajícími až do ér Diamond Freaks, přináší novou vlnu Rock&Rollu v obrovské premiéře na Locked&Loaded Night se speciálním hostem Daily Woodem (kytarista semifinalistky superstar Gabriely Gunčíkové). Před nedávnou dobou vydali nový singl My Life Is My Show, který se hned chytl a kapele zaručil okamžitý výstřel. Kanonádu dalších songu je možno slyšet zde!

 

BREAKING THE CYCLE (Metalcore, Přerov)

Dlouhé vlasy u kluků už neplatí, ale dlouhé propracované songy přetrvávají. Tlak, jenž vám způsobí srdeční příhodu. Breaking The Cycle se téměř po půl roce opět vracejí domů. Singly Dead Nation, Face in the Sky, Awaken a neskutečná show. To je to, na co celé prázdniny čekáme. Hudba, která tě neudrží na nohou. Nedávno se kapela zasloužila o místo na NašrotFestě a také na Diskotéce Citov, kde sbírala ty největší ovace.

 

FUCK THE TRACTORS, COME TO ROCK!!!

 

FB EVENThttps://www.facebook.com/events/1534584970103411/.

Tisková zpráva