Tisková zpráva: Sirens & Sailors, To Kill Achilles, Archetype a F.O.B. vystoupí v Praze

17.08.2014 09:27

V pátek 22. srpna vystoupí v pražském klubu Chapeau Rouge kapely Sirens & Sailors (USA), To Kill Achilles (SCO), Archetype (UK) a F.O.B. (CZ).

Americká metalcorová kapela Sirens & Sailors se konečně po bezmála deseti letech své existence vydává na první evropské turné, během kterého se zastaví také v Praze, kde představí své poslední album Skeletons, které nahrál a namíchal Carson Slovak z kapely August Burns Red – rozhodně se máme na co se těšit!

Jako posily si Sirens & Sailors vezmou na turné také dvě další známé kapely. Tou první je skotská post-hardcorová / metalcorová mlátička To Kill Achilles, která se opět s radostí vrací do Česka a tentokrát se zastaví také v Praze, kde se můžete těšit například na úspěšné singly "The Secret" nebo "Confessions"!

Trojici zahraničních kapel doplní v českých zemích již velmi dobře známá kapela Archetype z Británie, která v minulosti v ČR vystupovala již mnohokrát a mimo jiné také absolvovala turné s českými Momma Knows Best. Naposled Archetype předvedli strhující výkon v zaplněném klubu Cross tento rok.

Zástupcem české metalové scény bude na této našlápnuté akci táborská legendární death-metalcorová kapela F.O.B., která na české scéně působí již od roku 1995!

Vstupné k dostání pouze na místě za cenu 120 Kč, koncert začíná v 18:30 a akci pořádá BrainWave Production.

 

 

Tisková zpráva