Tisková zpráva: Festival Mighty Sounds oslaví narozeniny už tento víkend v Táboře

09.07.2014 17:28

Desátý ročník žánrového hudebního festivalu Mighty Sounds se uskuteční už tento víkend, tedy 11. – 13. července, v Táboře na letišti Čápův dvůr. Přinese přehlídku toho nejkvalitnějšího z punkrocku, punku, ska, reggae, rockabilly, hardcoru a dalších žánrů.

Letošní vydání festivalu se nese v narozeninovém duchu. Organizátoři nadělili sobě i fanouškům vytoužené velikány folk punku, bostonské Dropkick Murphys. I další žánry jsou obsazené špičkově. Vystoupí například energičtí Irie Révoltés, psychobilly formace Nekromantix, hardcoroví Stick To Your Guns, hip-hop folková hvězda Everlast nebo reggae legendy z Jamajky Tanya Sephens a Winston Francis a celá řada dalších.

Pověstná je na festivalu skvělá atmosféra. K té přispěje i kompaktní doprovodný program, nabídka toho nejlepšího z tuzemského alternativního divadla i nejlepší žánroví DJs. Letos mají pořadatelé pro návštěvníky bonus v podobě nejlepší dostupné zvukové techniky.

Chystají se také přenosy mistrovství světa ve fotbale na LED obrazovkách. Stejně jako loni se také bude jíst z ekologického nádobí z palmových listů a pivo pít z vratných kelímků, které napomáhají udržovat čistotu v areálu.

Vstupenky na místě stojí 1390,- Kč na všechny tři dny, 1100,- Kč na sobotu a neděli a 700,- Kč pouze na neděli. Veškeré důležité informace je možné nalézt na www.mightysounds.cz.

 

*MIGHTY SOUNDS 2013, vol. 10*

To nejlepší z punkrocku, rock´n´rollu, punku, reggae, hc, ska a rockabilly

11. – 13. července 2014

Tábor, letiště Čápův dvůr

oficiální pivo festivalu: Budweiser Budvar

oficiální dopravce: České dráhy

https://www.mightysounds.cz/

https://www.facebook.com/mightysounds

https://twitter.com/MightySounds

presskit festivalu: https://www.mightysounds.cz/cz/presskit/

 

Tisková zpráva