Tisková zpráva: FAJTFEST otřese Fajtovým kopcem ve Velkém Meziříčí od čtvrtka do soboty

12.07.2014 10:59

Letos, konkrétně už tento čtvrtek ve dnech 17. – 19. 7. 2014 se bude Velkomeziříčský Fajtův kopec otřásat pod náporem nu – metalu, hardcore a metalcore.

Jedná se o šestý ročník a FajtFest crew si opět připravila zajímavou sestavu interpretů. Jedním z lídrů festivalu jsou němečtí Emil Bulls, což je komprese nu – metalu a alternativního rocku, čímž se představili třeba i na Rock am Ringu. Velký zájem očekávám před The Rise of The Northstars. Trashově ladění frantíci, řízlý notnou mírou hardcore, to na FajtFest přijeli údajně zbořit. Na Moldavsku nejznámější kapela Infected Rain a ukrajinská mega kapela Jinjer sebou přivezou i své vokalistky něžného pohlaví. Z tuzemské scény se nám představí např. domácí matadoři Bad Victim, dále Corposant, Overhype, The Fall of Ghostface, Shadow Area, Skywalker, The Truth Is Out There nebo třeba horrorcorová ikona Sodoma Gomora.

Areál se ve čtvrtek otevře už v 17:30h a produkce začne v 20:10h na Subway Rumela Stage. V dalších dvou dnech se vše odehraje na Chi Cheng Stage. Cena lupenu je velmi lidová. Za celý fesťák zaplatíte pouhých 380 Kč. Co se týče jednotlivých dnů, tak páteční lístek bude za 300 Kč, sobotní za 280 Kč. Festivalový merch v podobě triček bude k dispozici za 290 Kč. Mezi možnosti rozhodně patří i místní koupaliště, na které je zařízen svoz, nebo zvýhodněné menu na náměstí VelMezu díky pásce z FajtFestu.

Kompletní line – up a veškeré další informace na https://www.fajtfest.com/.

 

Tisková zpráva