The Truth Is Out There - A Strange game the only winning move is not to play (2014)

22.03.2014 10:25

Datum vydání: 17. 3. 2014
Label: DIY
Délka: 19:12 / 5 skladeb
Odkazhttps://bandzone.cz/thetruthisoutthere
Země původu: Česká republika
Žánr: Electro / Hardcore / Pop / Dubstep
+ na tuzemské poměry stále překypuje jedinečnost a na DIY eprouč perfektní sound, pokrok ve vokálech
- pleskejte novej materiál častějc‘, vy lůzo!
Hodnocení: 95 %
Doporučené skladby: všechno?

 

Fantasmagorie, vole! Zatímco Shikari dodělávaj‘ v anglosaským kutlochu svou další řadovku, východnári TTIOT vylepujou na internety další sranda-pack kvalitní elektrokytarový slátaniny. Hanzi značně vylepšil svůj anglickej dialekt, s přimhouřením oka kyklopova se dá tvrdit, že ženerálové z Opavy mají k těm, ke kterým bývají tak neradi přirovnávání, blíže než kdy předtím. Trochu okázale jsem si do playlistu hned za poslední track čtyřičlenného bezejmenného saigonu zařadil pár ňuchfleků z A Flash Flood Of Colour a … drajvy jsou srovnatelně hypnotický.

Ač se na prvních pár poslechů zdá nejsilnější dardou již první Get Enough, postupem času změníte názor a budete se setsakra těžko rozhodovat, o tom, kterou vlastně máte nejradši. Osobně mi přísun svěží muziky takhle po menších hrstech vyhovuje (je pak znát ta větší piplačka s každou sekundou skladby), jen by se mohla sypat se z kapes kluků v trochu kratších časových intervalech. Jó, holt, na cajky se musí vydělávat nejen koncertováním (doba je zlá) a Hanzi dává prostor rozšiřování merku svý vcelku impozantně renesanční osoby (čekám, kdy někoho potetuje přímo během TTIOT setu).

ENTER THE TRUTH OF SHIKARI OUT THERE, darling! Když už Jágrovci pokákli turnaj v Soči, tak máme možnost se nacionalisticky rozpyšnit aspoň tady. Kdybych do toho moh‘ víc kecat, vyhnal bych z farmaceutickýho trhu modafinil a nahradit ho pekydžem právě tohohle materiálu a nějakých grandiózních sluchátek, co vás ubasujou k smrti.

Miíra Kajan